GUIA DELS NOSTRES SERVICIS

Esta és una guia resum dels servicis que ofereix SJM-Valencia. Si desitges informació més detallada només cal que entres en l’apartat de +INFORMACIÓ de cadascun dels serveis.

Recorda que per a accedir a qualsevol servici has d’estar registrat en SJM-Valencia. Per a registrar-te, pots sol·licitar-nos cita per E-mail o WhatsApp des d’aci i acostar-te a les nostres instal·lacions portant amb tu el teu passaport o NIE. 

QUÈ SERVICIS OFERIM

INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ

El punt d’Acollida i Orientació és la porta d’entrada de totes les persones que es dirigeixen al SJM-Valencia.

Un primer contacte en el qual es dona informació i orientació el més acurada possible, per a facilitar el procés d’integració de les persones migrants que acaben d’arribar a València. 

FORMACIÓ

Oferim orientació, cursos i tallers que poden facilitar el teu ingrés en el mercat laboral.

ACOLLIDA

Contem amb projectes diferents per a cobrir distins tipus d’acollida:

ASSESSORAMENT LEGAL

Es possible que tingues dubtes de com portar a terme alguna d’estes gestions legals en les quals el nostre Servei Jurídic pot ajudar-te:

DONA MIGRANT

Tenim quatre linies de treball per a facilitar el procés d’integració de les dones migrants:

ASSOCIACIONISME

Promovem la participació activa del col·lectiu migrant mitjançant l’associacionisme. Per a aconseguir-ho, oferim els següents servicis:

VALENCIA INTERRELIGIOSA

Valencia Interreligiosa és un espai pedagògic de trobada i diàleg entre cultures i religions que naix amb la vocació de contribuir a la convivència inter religiosa i intercultural i la cohesió social en la ciutat de València.

Va dirigit a grups d’escolars, adolescents, joves i persones adultes interessades en el diàleg i la convivència entre les cultures i les tradicions religioses que, hui en dia, conviuen a València.

Es tracta d’una exposició interactiva i participativa que fomenta l’aprenentatge significatiu perquè potencia la curiositat de l’alumnat i construeix el coneixement des del diàleg i la participació des del respecte i la llibertat d’expressió.