Servicio Jesuita a Migrantes. Valencia
Servicio Jesuita a Migrantes Valencia.

Les nostres línies de treball

L'objectiu comú de totes les nostres línies de treball és facilitar el benestar i la integració de persones migrants.

Acollida i orientació

Primer contacte per a informar i orientar en el procés d’integració de les persones migrants que acaben d’arribar a València.

Formació i integració

Facilitar a persones migrants els primers passos en el procés d’integració; orientació per a la formació i empleament, cursos de castellà, valencià, informàtica.

Associacionisme i participació

Promoure la participació activa del col·lectiu migrant: cessió d’espais, formació i difusió de les activitats de les associacions.

Servei Jurídic i CIE

És un servici dedicat a l’orientació i assessorament en matèria d’estrangeria i dirigit a persones migrants.

Som terra d’acollida

Volem acollir a persones o grups vulnerables que estan fora del sistema estatal d’acollida i manquen de mitjans de subsistència i de xarxes familiars-socials a les quals se’ls ofereix cobertura de necessitats de subsistència, l’acompanyament humà amb una xarxa de voluntàries/is i suport jurídic i formatiu.

Patrocini comunitari

Iniciativa d’Hospitalitat i acompanyament per part de la societat civil a les persones refugiades que arriben al nostre país en situació de vulnerabilitat, de manera que hi haja una integració real i segura al lloc d’arribada.

València interreligiosa

Espai pedagògic de trobada i diàleg entre cultures i religions amb la vocació de contribuïr a la convivència interreligiosa i intercultural i la cohesió social a la ciutat de València.

Àrea de dones

Disposem de quatre línies de treball: acompanyament a grups de dones que realitzen activitats vinculades amb el seu benestar emocional; recolzament a dones que treballen en el sector de la Llar i les cures, hort “Dones SJM” i, per últim, acompanyament psico-social individual a dones migrants per a facilitar el seu procés d’adaptació i millora del seu estat psico-emocional.

Com podem ajudar-te?

Visita la guia ràpida d’orientació de totes les nostres línies d’acció
Aci trobaràs ja algunes respostes a les teues inquietuds actuals.

Vols unir-te a nosaltres?

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres: com a voluntari, oferint el teu temps a un dels nostres projectes; econòmicament, de manera puntual o de manera periòdica o treballant amb nosaltres regularment.  

Calendari d'esdeveniments

Consulta el calendari dels pròxims esdeveniments que es van a organitzar

Últimes notícies

La nostra xarxa SJM

SJM prop de tu. Estes són les entitats associades en el territori espanyol.